• Water

Over mij

angelique1416cropAls ik kijk naar mijn leven heeft mijn hooggevoeligheid me gebracht waar ik nu ben. Als je hoogsensitief (HSP) bent is het belangrijk een goede verbinding aan te gaan met je lichaam. Waar je eigen kwetsbaarheid er mag zijn, waarin je contact maakt met je diepere ik. Contact met de stilte. Een slecht contact met je gevoel maakt dat je je eigen waarde niet kunt voelen.

Op basis van mijn levenslange ervaring/training ben ik in staat om een gids te zijn voor anderen.

Passie

Mijn passie is je letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen en contact te laten maken met je oorspronkelijke zelf, je diepste werkelijkheid.

Door middel van mijn persoonlijke aanpak, die gericht is jou te inspireren je eigen kracht te (her)vinden en aan te spreken, ben je in staat balans te vinden op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel vlak.

In 1987 kwam ik in aanraking met yoga en sindsdien heb ik mij hier verder in verdiept en ontwikkeld. Ik heb vele cursussen en opleidingen gevolgd in binnen en buitenland op het gebied van yoga, meditatie, ayurveda, psychologie, zen en management, boeddhisme, psychologie en symboliek van de chakra’s, energy healing, sjamanisme, tantra en coaching.

Ik werk met individuen als wel met groepen, kinderen, volwassenen en binnen de psychiatrie. Tevens heb ik jarenlang ervaring opgedaan binnen het bedrijfsleven als leidinggevende en teamcoach. Momenteel begeleid ik mensen met een diagnose in het autisme spectrum. www.iqcoaches.nl

Yoga

Regelmatig volg ik bijscholingen voor yogadocenten en neem ik deel aan intervisiegroepen voor coaches. Ik ga door met het bestuderen van alles wat mij raakt en inspireert. Mijn inspiratie om les te geven heb ik vooral te danken aan Jonathan Shaw. Sinds 1999 geef ik les en sinds 2003 ben ik als yogadocent ook werkzaam binnen de psychiatrie.

Als yogadocent ben ik aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor yogaleerkrachten en als Lifecoach voor professionals ben ik aangesloten bij de NOBCO, Nederlandse orde van beroepscoaches.

View Angelique van Goghs profile on LinkedIn

Gratis intakegesprek

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Maak een intakeafspraak! In maximaal 45 minuten bespreken wij dan hoe ik je persoonlijk kan helpen.

Intakegesprek maken

Universal Coaching     Angelique van Gogh    0621867245     info@amsterdamyoga.nl    Da Costastraat 68a     1053 ZP Amsterdam