• Water

Lifecoaching Amsterdam

Over Coaching

Waar het om gaat is je te begeleiden je diepste passies en verlangens vorm te geven. Aandacht voor wat er in je leeft. Hoe volg je je diepste impulsen. Welke patronen en overtuigingen spelen er bij je; wat dient je. Het doel is je levensgeluk te vergroten.

Het accent ligt op je toekomst. Niet de problemen uit het verleden maar het creatieproces van nieuwe perspectieven staat centraal. Essentie is dat je tot volstrekte zelfverantwoording besluit.

Dit proces kan individueel of binnen een bedrijf plaats vinden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak ben ik te bereiken op 06 218 67 245

Soorten Coaching

Individuele coaching
Als yogadocent en lifecoach is het mijn passie je letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Contact te maken met je oorspronkelijke zelf, je diepste werkelijkheid.

Persoonlijke lifecoaching richt zich op je hele leven, onderzoekt waar belemmeringen liggen en brengt transformatieprocessen op gang die je laten zijn/worden wie je werkelijk bent.

Ik stem mijn begeleidingstraject specifiek af op de toenemende vraag naar erkenning en integratie van spirituele kwaliteiten in het leven.

De kloof in de maatschappij tussen resultaatgerichtheid op basis van materialisme en kwantiteit en procesgerichtheid op basis van ethiek en kwaliteit, impliceert dat velen zich in hun leven in een spagaat bevinden.

Transformatiecoaching is ondersteunend bij vele soorten van begeleiding, zoals: persoonlijke ontwikkeling, arbeid en zingeving, opvoeding, onderwijs, arbeidsre-integratie, preventie, creativiteit, burnout, HSP, hyperventilatie.

Angst, kramp en behoefte aan controle worden tijdens transformatiecoaching ontzenuwd, losgelaten en omgekeerd.

Net zoals innerlijke tegenkrachten op het gebied van: patronen en kernovertuigingen / slachtofferschap en het buiten jezelf leggen van verantwoordelijkheid / volgzaamheid en willen voldoen aan andermans verwachtingen.

De nadruk ligt op het creëren van je eigen leef- en werkomgeving op basis van: Potentieel, Creativiteit, Oorspronkelijkheid, Moed tot transparantie.

Mijn aanpak is persoonlijken erop gericht je te inspireren je eigen kracht te (her)vinden en aan te spreken. Ik werk vanuit een holistische visie en betrek jouw hele levensstijl bij het aanspreken van balans op alle gebieden: lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel.

In een oriënterend gesprek stemmen we jouw en mijn mogelijkheden op elkaar af. Ik hanteer prijsstellingen op maat.

Gratis intakegesprek

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Maak een intakeafspraak! In maximaal 45 minuten bespreken wij dan hoe ik je persoonlijk kan helpen.

Intakegesprek maken

Universal Coaching     Angelique van Gogh    0621867245     info@amsterdamyoga.nl    Da Costastraat 68a     1053 ZP Amsterdam