• Water

Groepslessen

In mijn yogalessen leg ik de nadruk op het in contact zijn met datgene wat je aan het doen bent, waardoor je meer in evenwicht komt met jezelf. We doen de oefeningen langzaam en aandachtig, zodat je je bewust wordt van datgene waar je anders aan voorbij zou gaan.

Door tijdens het oefenen de aandacht voortdurend gericht te houden op “voelen”, worden we ons bewust van de dieptespanningen en weerstanden die ons lichaam heeft opgelopen. Deze bewustwording leidt tot ontspanning. Als je de spanning hebt ervaren kun je ontspannen. Door bepaalde lichaamshoudingen enige tijd aan te houden zullen de spanningen los komen en zal de geblokkeerde energie weer vrij gaan stromen. Door diep te leren ontspannen komt er niet alleen fysiek veel energie vrij, vooral ook mentaal ontstaat er ruimte en zul je met meer openheid en rust met jezelf en je omgeving omgaan.

Gratis intakegesprek

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Maak een intakeafspraak! In maximaal 45 minuten bespreken wij dan hoe ik je persoonlijk kan helpen.

Intakegesprek maken

Universal Coaching     Angelique van Gogh    0621867245     info@amsterdamyoga.nl    Da Costastraat 68a     1053 ZP Amsterdam